LuDoSa art & web studio

Izrada internetskih web stranica

ludosa_logo
01
Usluge

One Page

Web stranica

Već od

399€

• 1 Podstranica

 Domena i hosting (1 god.)

 SSL certifikat (1 god)

 Unos i obrada materijala

 Foto galerija

 Responzivni dizajn

 Kontakt forma

 Google karta

 Spajanje s društvenim mrežama

• Osnovna SEO optimizacija

Premium

Web stranica

Već od

649€

• Više podstranica

 Domena i hosting (1 god.)

 SSL certifikat (1 god.)

 Unos i obrada materijala

 Foto galerija

 Responzivni dizajn

 Kontakt forma

 Google karta

 Spajanje s društvenim mrežama

• Osnovna SEO optimizacija

 GRATIS 

Dizajn vizitki/logo

Web Shop

Online trgovina

Već od

1399€

 Domena i hosting (1 god.)

 SSL certifikat (1 god.)

 Unos i obrada materijala

 Foto galerija

 Responzivni dizajn

 Kontakt forma

 Google karta

 Spajanje s društvenim mrežama

• Osnovna SEO optimizacija

 GRATIS 

Dizajn vizitki/logo

Cijena usluge formira se za svaki projekt zasebno ovisno o prirodi i opsegu posla te specifičnim potrebama klijenata.

Kontaktirajte nas putem emaila ili ispunite kontakt formu koja se nalazi na dnu ove stranice i mi ćemo Vam se u najkraćem vremenskom roku javiti sa povratnom informacijom.

02
Zašto odabrati baš nas?

Ideje pretvaramo u digitalnu stvarnost

Kreiranje i izrada One Page stranice

One Page

U današnjem digitalnom dobu, vaša online prisutnost je ključna za uspjeh. Želite li privući pažnju klijenata i predstaviti svoj brend na najbolji mogući način? Naša ponuda “Kreiranje i Izrada One Page Web Stranice” donosi sve što vam je potrebno za istaknuti se u moru informacija.

Što nudimo:

  1. Jednostavna i Elegantna Stranica: Izradit ćemo modernu, jednostavnu i elegantnu web stranicu koja će odražavati vaš brend i privlačiti pažnju posjetitelja.

  2. Brza Navigacija: Kroz jednostavnu navigaciju, osiguravamo da posjetitelji lako pronađu informacije koje traže, bez gubljenja vremena.

  3. Responsive Design: Naš tim stručnjaka brine se da vaša stranica izgleda sjajno na svim uređajima, bilo da se radi o računalima, tabletima ili pametnim telefonima.

  4. Kontakt Forma: Ugradit ćemo kontakt formu koja olakšava komunikaciju između vas i vaših klijenata, čime se poboljšava korisničko iskustvo.

  5. SEO Optimizacija: Vaša stranica bit će optimizirana za tražilice kako bi se osiguralo visoko rangiranje na pretraživačima poput Google-a, pomažući vam da dosegnete veći broj potencijalnih klijenata.

  6. Prilagođeni Elementi: Po potrebi, uključit ćemo prilagođene elemente poput galerija slika, videozapisa ili drugih sadržaja koji će dodatno obogatiti vašu stranicu.

Izdvajamo se po profesionalnosti, kvaliteti i predanosti. Dopustite nam da kreiramo web stranicu koja će odražavati vašu jedinstvenu priču i privući željenu ciljanu publiku.

Investirajte u svoj online uspjeh već danas! Kontaktirajte nas i zajedno izgradimo snažan online identitet za vaš brend.

Kreiranje i izrada Premium web stranice

Premium web stranica

Želite li unaprijediti svoj online dojam i istaknuti se u digitalnom svijetu? Predstavljamo našu ekskluzivnu ponudu – “Kreiranje i Izrada Premium Web Stranice s Više Podstranica”, prilagođenu upravo vama.

Što čini našu ponudu izuzetnom:

  1. Ekskluzivni Dizajn: Naš stručni tim dizajnera posvetit će se kreiranju jedinstvenog i prepoznatljivog izgleda vaše web stranice. Svaki element će biti pažljivo odabran kako bi se odražavala vaša vizija i brend identitet.

  2. Više Podstranica: Otvorite prostor za beskrajne mogućnosti predstavljanjem vašeg poslovanja kroz više podstranica. Prikazujte proizvode, usluge, referentne projekte i još mnogo toga na jednom mjestu.

  3. Sofisticirane Animacije i Efekti: Dodajte dozu elegancije vašoj stranici kroz sofisticirane animacije i vizualne efekte koji će zadržati pažnju posjetitelja.

  4. Dinamički i Responzivan Dizajn: Vaša stranica bit će prilagođena svim uređajima, omogućavajući besprijekorno iskustvo korisnicima na računalima, tabletima i pametnim telefonima.

  5. Napredna Navigacija: Laka navigacija kroz različite podstranice olakšava posjetiteljima pronalazak informacija i poboljšava ukupno korisničko iskustvo.

  6. SEO Optimizacija: Osiguravamo da vaša web stranica bude vidljiva na tražilicama, pomažući vam da dosegnete širu publiku i ostvarite veći utjecaj na tržištu.

  7. Povezivanje sa Društvenim Mrežama: Unaprijedite svoju online prisutnost povezivanjem web stranice s vašim profilima na društvenim mrežama. Olakšajte dijalog s vašom zajednicom, dijelite najnovije vijesti i promocije te izgradite snažnu vezu s vašim klijentima.

Ova premium web stranica nije samo online prisustvo, već i alat za izgradnju vašeg ugleda i privlačenje novih poslovnih prilika. Kontaktirajte nas danas i dopustite nam da zajedno stvorimo nevjerojatnu digitalnu priču za vaš brend.

Kreiranje i izrada Web Shopa

Internet trgovina

Ulazimo u era online trgovine, gdje se mogućnosti širenja poslovanja prostiru prema nebu. Predstavljamo vam našu ekskluzivnu ponudu – “Kreiranje i Izrada Internet Trgovine” koja će vašu ideju pretvoriti u uspješan virtualni biznis.

Zašto odabrati našu uslugu:

  1. Personalizirani Dizajn: Vaša internet trgovina će imati jedinstven i prepoznatljiv izgled prilagođen vašem brendu. Istaknite se među konkurencijom kroz estetski privlačan dizajn.

  2. Laka Navigacija: Kroz intuitivnu navigaciju olakšavamo vašim posjetiteljima pronalazak proizvoda, potičući veću interakciju i povećavajući stopu konverzije.

  3. Sigurnost i Pouzdanost: Implementirat ćemo najnovije tehnologije kako bismo osigurali kvalitetu kod transakcija i pouzdanost vaše internet trgovine, pružajući kupcima sigurnost prilikom online kupovine.

  4. Prilagođeni Checkout Proces: Minimalistički i učinkoviti koraci tijekom procesa plaćanja, s naglaskom na korisničkom iskustvu, poboljšavaju zadovoljstvo kupaca i potiču njihovu lojalnost.

  5. SEO Optimizacija: Vaša trgovina bit će optimizirana za tražilice kako bi se osiguralo visoko rangiranje i povećala vidljivost među potencijalnim kupcima.

  6. Integracija Sustava Za Upravljanje Inventarom: Olakšajte praćenje zaliha i upravljanje inventarom kroz integrirani sustav, čime ćete smanjiti rizik od grešaka i poboljšati efikasnost poslovanja.

Otvorite vrata svoje online trgovine i dopustite nam da zajedno izgradimo uspješan digitalni biznis. Kontaktirajte nas danas i krenimo na put prema vašem e-trgovinskom uspjehu!

03
Slušamo Vaše želje

Individualni pristup

  • Imate ideju za pokretanje biznisa?
  • Ne znate od kuda krenuti?
  • Želite svoj proizvod ili uslugu plasirati na tržište i približiti je krajnjem kupcu?
  • Želite se oglašavati i povećati prodaju pa tako i prihode?

Na sva ta pitanja nudimo Vam odgovore i pomoć. Kroz individualni pristup svakom klijentu gradimo čvrste partnerske odnose. Od nas nećete dobiti samo izradu web stranice. Mi Vas pratimo kroz rast i pomažemo Vam kroz mnogobrojne marketinške alate prezentirati i pospješiti Vaše poslovanje.

Obratite nam se sa povjerenjem. Ispunite kontakt formu, pošaljite upit a mi ćemo Vam se u najkraćem roku povratno javiti.

04
O nama

Tko smo mi

Mali tim kreativaca koji se trudi ideju pretvoriti u stvarnost

Mi smo odlučujući čimbenik vašeg uspjeha

Web dizajn

Obrt LuDoSa za izradu web stranica je posvećen pružanju jedinstvenih i funkcionalnih online rješenja. Trudimo se klijentima pružiti visokokvalitetne web stranice koje ne samo da odražavaju njihov identitet, već i potiču interakciju i angažman posjetitelja. Bilo da pokrećete novi posao ili želite osvježiti postojeću prisutnost na internetu, tu sam da pretvorim vaše vizije u digitalnu stvarnost.”

S predanošću prema detaljima i stalnim praćenjem najnovijih tehnoloških trendova, osiguravam da vaša web stranica bude relevantna i konkurentna. U suradnji sa nama, zajedno možemo izgraditi snažnu digitalnu prisutnost koja će ostaviti dugotrajan dojam na vaše posjetitelje.

LuDoSa art & web studio

05
Neki od

Naši klijenti i partneri

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Ime i prezime
Scroll to Top